Droon levert heroïne af in gevangenis

GevangenishekJe kon er natuurlijk op wachten. Er is al een droon in de tuinen van het Witte Huis aangetroffen, dus waarom niet een op de luchtplaats van een gevangenis?  In de Mansfield-gevangenis in Ohio (VS) liet een droon een pakketje met heroïne, marihuana en tabak op de luchtplaats vallen. Er ontstond een gevecht onder de gevangenen om de kostbare inhoud. De bewakers hebben het er moeilijk mee gehad.

Er zijn ontsnappingen of pogingen daartoe geweest met behulp van een helikopter, maar niet iedere boefjesmaat heeft daar het geld voor. Bovendien heb je daarvoor nog een piloot nodig. Zo’n radiografisch bestuurd vliegtuigje is wat minder begrotelijk. Met een droon ontsnappen is wat lastig, maar zo’n pakketdienst is wel een idee. In neem aan dat binnenkort alle luchtplaatsen van gevangenissen worden overkapt of tenminste overnet.
In het pakketje zaten 7 g heroïne, 57 g marihuana en 140 g tabak (zeg maar drie pakjes shag). Het schijnt al eerder gebeurd te zijn dat onbemande vliegtuigjes zich boven gevangenissen hebben vertoond.,

Bron: the Guardian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.